Spletna trgovina

NAVIGATOR™

Večnamenska namizna tehtnica Navigator NVT je primerna za uporabo v industriji, laboratorijih in prehrambeni industriji.

OHAUS postavlja nov standard glede razmerja med ceno in zmogljivostjo z novo zasnovano serijo Navigator, ki je kot nalašč za splošno tehtanje v laboratorijskih, industrijskih in izobraževalnih okoljih. Robustno zgrajen in večnamenski Navigator ima močno tehtnico, ki lahko obvladuje raznolike programe za tehtanje s funkcijami, kot so hiter čas stabilizacije, zaščita pred preobremenitvijo pri štirikratni nazivni zmogljivosti in enostavno upravljanje.

PODROBNOSTI

Aplikacije – Tehtanje, štetje kosov, odstotno tehtanje, kontrolno tehtanje

Zaslon – Tekoči kristalni zaslon (LCD) z osvetlitvijo ozadja

Delovanje – AC adapter (priložen) ali 4 C baterije (niso priložene)

Komunikacija – RS232, USB ali Ethernet (na voljo kot dodatna oprema)

Gradnja – ABS ohišje, posoda iz nerjavečega jekla, transportna ključavnica, odporne proti drsenju in nastavljive noge, izravnalni mehurček

Značilnosti – Stikalo za zaklepanje menija in kalibracije, mehanska in programska zaščita pred preobremenitvijo / preobremenitvijo, indikator stabilnosti, indikator prazne baterije, samodejni izklop, možnosti tiskanja po izbiri uporabnika, nastavitve komunikacije po izbiri uporabnika

 


Navigator ponuja bistvene aplikacije za tehtanje po izjemni ceni.

Napredna tehnologija tehtanja ponuja enosekundno stabilizacijo za hitre in natančne rezultate tehtanja, izboljšanje učinkovitosti operaterja, produktivnosti in pretočnosti.

Sistem za zaščito pred preobremenitvijo, ki lahko prenese obremenitve do štirikrat večje nazivne zmogljivosti, varuje tehtnico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *