Spletna trgovina

OHAUS®

OHAUS izdeluje varne, natančne in zanesljive tehtnice, analitične instrumente in laboratorijsko opremo, odkar sta Gustav in Karl Ohaus ustanovila podjetje leta 1907. Razvili smo se skupaj z industrijo, v kateri služimo, kar zagotavlja, da danes ne le izpolnjujemo njihove potrebe, temveč predvidevamo potrebe jutrišnjega dne. To je prednost OHAUS – zgrajena na temeljnih načelih zaupanja, agilnosti, izvirnosti in predanosti.

ZAUPANJE

Več kot stoletje natančnosti in zanesljivosti

Ko vaše delo temelji na doslednih rezultatih, morate zaupati, da bo vaša oprema dan za dnem, projekt za projektom. OHAUS to zaupanje gradi že več kot stoletje in sodeluje z našimi strankami po globalni mreži 20 držav na šestih celinah. Okoliščine, jeziki in specifikacije delovnih mest se razlikujejo, vendar se ta stopnja zaupanja nikoli ne spremeni.

AGILNOST

Vedno se razvijamo

Razumevanje naših kupcev je bil znak OHAUS-a od naših prvih tehtalnih izdelkov do rasti naših specializiranih analitičnih instrumentov in laboratorijske opreme. Ker smo spretno predvideli njihove potrebe, zato smo vodilni v tej panogi. Naše raziskave in razvoj ter napredni proizvodni procesi nam omogočajo, da se razvijamo v skladu s trendi in presegamo pričakovanja.

IZVIRNOST

Izvirno praktični pri izpolnjevanju potreb strank

Nabor izdelkov OHAUS je zasnovan z dvema mislima: enostavnost uporabe in izjemna natančnost. Temu pravimo “domiselno praktično” – inovativne naprave, ki jih lahko začnete uporabljati takoj in večkrat, z minimalno krivuljo učenja. Vsi izdelki OHAUS so tudi strogo preizkušeni, da izpolnjujejo nacionalne in mednarodne standarde varnosti, kakovosti in natančnosti.

PREDANOST

Podpora našim strankam po vsem svetu

Za OHAUS je podpora za stranke več kot le prošnja za pomoč, temveč stalna zaveza. Od tehničnih nasvetov in tržnih spoznanj do izobraževanj, spletnih seminarjev in drugih izobraževalnih ponudb svoje natančne izdelke dopolnjujemo z neomajno podporo in pozornostjo do podrobnosti. Odziven, pozoren in celovit – OHAUS je tu za vas, kjer koli na svetu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *